Category Archives: Perdele

Sisteme de prindere pentru perdele si draperii

Azi incepem direct cu un sfat: cand pleci la vanatoare de perdele si draperii Brasov tine cont si de sistemul de prindere pe care il ai in acest moment. Daca esti inca intr-un proces de renovari, atunci esti norocos, poti alege orice sistem de prindere / agatare a perdelelor si draperiilor iti doresti.

Perdele si draperii Brasov cu sistem de prindere pe sina/canal

Perdele si draperii Brasov cu sistem de prindere pe sina/canal

Indiferent de stilul de design ales, prinderea de perdele sau draperii pe sina/canal este o alegere potrivita. Prinderea se face de rejansa, o panglica de calitate superioara si rezistenta care se aplica pe dosul perdelelor sau draperiilor.

Daca folosesti atat perdele cat si draperii, alege sisteme de prindere pe sina cu 2 canale.

Perdele si draperii Brasov cu inele metalice

perdele draperii brasov inele

Daca iti doresti perdele sau draperii elegante si cu falduri bine proportionate, iti recomandam perdele sau draperii cu inele metalice. Acestea se monteaza pe o bara metalica sau din fier forjat.

Sunt multe modele, unele simple, altele mai complicate, precum o broderie. In functie de designul ales, de grosimea si greutatea materialului, alege un sistem care sa sustina perdelele sau draperiile alese.

Perdele si draperii Brasov cu bride

perdele draperii brasov cu bride

Perdelele din materiale vaporoase arata foarte elegant cu bride de prindere. Poti face chiar combinatii interesante: perdele cu pride combinate cu draperii cu inele! Sau poti combina perdele romane cu draperii pe sina sau inele. Sunt multe combunatii pe care le poti face. Indazneste!

Paturi, cuverturi si lenjerii asortate

Paturi, cuverturi si lenjerii asortate

Dupa ce ai ales perdele si draperii, poti continua sa iti infrumusetezi spatiul cu textile care sa se asorteze cu alegerile deja facute. Joaca-te cu culorile si texturile pentru a crea spatii comode, cu impact vizual si accente bine stabilite.

Textile Brasov

textile brasov

Am mai vorbit noi de asortarea tuturor textilelor dintr-o camera. Pe langa materialele alese, mai e nevoie de ceva: lumina. Lumina si felul in care aceasta este pozitionata joaca un rol important in designul de interior.

Revenim curand!

Cum asortezi perdele cu draperiile? Modele

perdele si draperii brasov asortate

Specialistii sunt foarte fermi cand ne recomanda sa tinem cont de un lucru: asortarea tuturor textilelor dintr-o incapere. Cand alegi perdele si draperii Brasov, daca nu esti sigur de alegere, intreava specialistii din showroom.

In asortarea perdelor cu draperiile exista 2 regulli de aur:

  1.  imrimeu doar pentru una din alegeri: daca perdelele au imprimeu, draperiile trebuie sa fie simple si invers
  2. draperiile sunt mai inchise din punct de vedere cromatic pentru a adauga profunzime spatiilor

Poti combina texturi si materiale diferite atat timp cat tii cont de cele 2 reguli de mai sus.

Iata cateva prioecte de perdele si draperii Brasov:

Perdele si draperii romane pentru orice tip de incapere

La inceput, perdelele sau draperiile romane au castigat teren in birouri si bucatarii. Incet, datorita varietatii de materiale, texturi si modele, acestea au devenit populare atat in dormitoare cat si in livinguri. De asemenea, pot fi folosite si ca sisteme de umbrire a teraselor.

Draperii si perdele Brasov pentru decorarea teraselor si restaurantelor

Iata o modalitatea de a separa spatii, de a adauga un pic de romantism sau culoare si de a imbina utilul cu placutul. Vara, terasele pot fi umbrite cu perdele sau draperii vaporoase, pline si care adauga un pic de farmec.

Perdele si draperiile sunt usor de asortat daca tii cont de cele 2 reguli de baza. In rest, creativitatea si iamginatia te pot ispiti. Imprtant esta ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor tale.

Showroom perdele si draperii Brasov

Te poti inspira de pe internet, ai surse neimitate sa gasesti perdele si draperii care sa ajunga la coarda ta sensibila. Daca vrei sa le vezi, sa le simti atingerea, atunci iti propunem 2 variante:

  1. te asteptam cu o cafea , un ceai si mii de modele de perdele si draperii in showroom-ul nostru din Brasov
  2. venim noi la tine cu paletare si, la fata locului, ne lasm inspirati si te ispitim cu combinatii indraznete.

Perdele si draperii Brasov: idei, recomandari si multe poze.

Fa o schimbare in casa ta, reimprospateaza-ti aspectul cu noi perdele si draperii Brasov, facute la comanda dupa ultimele tendinte din 2021-2022. Asorteaza elementele textile din casa si urmeaza o tematica clara si curata.

Perdele si draperii Brasov pentru un living proaspat

Sa creezi o atmosfera familiala dar si placuta celor care vin in vizita nu este greu daca tii cont de cateva elemente:

  • cata lumina vrei sa patrunda in camera
  • cat intuneric vrei in momentul in care tragi draperiile
  • care este stilul de design ales
  • cata intimitate vrei sa obtii

Livingul este pentru toti membrii familiei, motiv pentru care iti recomand sa creezi o atmosfera destinsa si relaxata. Eu sunt fan draperii opace, tin mult la intimitatea mea si le recomand. In plus, imi place greutatea lor.

Perdele si draperii Brasov pentru intimitate si relaxare

Fiecare dintre noi are nevoie de un mediu special pentru a se simti relaxat. Nicaieri sentimentul de intimitate nu este mai ascutit decat in dormitor, aici e sanctuarul nostru, aici nu vrem ca nici o privire sa ne invadeze intimitatea.

Alegerea de perdele si draperii pentru dormitor trebuie facuta atat din punct de vedere cromatic cat si din punct de vedere al transparentei vesus opacitatii. E important sa stii cate ore vei avea soarele in dreptul geamului si mai ales, in ce interval de timp.

Perdele si draperii Brasov pentru camerele copiilor

Sa creezi un design aerisit si vesel in acelasi timp in camerele celor mici poate fi o provocare. Perdele cu eroi din desene animate sau perdele simple? Perdele surte sau perdele lungi? Eu recomad draperiile romane, simplu de folosit, versatile si usor de intretinut.

Perdele si draperii Brasov scurte sau lungi

Poti alege intre partea estetica si cea practica fara sa faci compromisuri. Si o perdea scurta poate arata elegant daca este lucrata cu maiestrie, daca se incadreaza fix in dimensiuni si mai ales, daca permite caldurii din calorifere sa patrunda mai usor in camera.

Perdele si draperii cu aspect organic Brasov

Atunci cad vrei sa protejezi mediul si ceea ce faci se invarte in jurul cuvintelor eco, bio sau organic alegi materiale naturale pentru confectionarea de perdele si draperii ii colori care sunt regasite in natura.

Perdele si draperii Brasov pentru iubiroii stilurilor boho si cheap and chip

Viata e frumoasa si merita traita la maxim. Daca iti place stilul vesel si colorat, adopta-l. Alege perdele si draperii Brasov care sa iti faca casa mai luminoasa si ziua mai frumoasa.

Si am putea continua cu alte stiluri. unul mai frumos decat altul. Pentru fiecare exista perdele si draperii care sa dea pronzmie camerei, care sa aduca acel ceva cautat de fiecare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.