Alege garantia somnului perfect. Cum ? cu draperii blackout

Discutand cu medici din diferite domenii si pe diferite teme, am descoperit ca intunecarea dormitorului pe timpul noptii este foarte importanta caci atunci creierul nostru se odihneste. Ganditi-va daca locuiti cumva in centrul orasului si lumina lampilor de pe strazi, ambulante sau masinile de politie, bat in geamurile voastre. Achizitionati o draperie blackout si vezi observa imediat diferenta si cum creste calitatea somnului dumneavoastra.

Ce sunt de fapt aceste draperii blackout ? Aceste draperii sunt realizate printr-un tesut special, acesta constand in faptul ca intre doua straturi textile exista un alt treilea material textil cu fire textile negre. Datorita acestei proceduri, materialul blackout devine atat de dens incat o sa poata obtura lumina chiar si 100 %.

De ce sa achizitionati o draperie blackout ?

In primul rand, o draperie blackout elimina toata lumina si caldura, incat pot foarte bine sa inlocuiasca jaluzelele de la geam. Daca dimineata ne trezim mereu din cauza razelor foarte puternice de soare, atunci ne putem folosi de aceasta functie a draperiilor pentru a le elimina.

Acestea pot imbunatati izolatia termica de iarna, mai ales, pierderea temperaturii de la geamuri. Acestea pot fi utilizate in camerele copiilor, in salile de clasa ale scolilor, birouri, sali de conferinta. Zgomotul din strada poate fi redus cu ajutorul acestestor draperii, caci ele pot izola fonic incaperea.

draperie blackout brasov

Asadar, daca iubiti somnul, trebuie sa fie cat mai intuneric in camera inainte de a va pune la somn. De ce ? Cantitatea de lumina afecteaza calitatea dar si profunzimea somnului iar odata cu acestea, ne afecteaza idirect santatatea mentala si fizica.

Cand a fost ultima data cand te-ai odihnit intr-adevar ? Asta din cauza faptului ca dormitorul tau este mult prea luminos. De obicei, perdelele luminoase confectionate din materiale usoare, permit trecerea luminii destul de usor.

Cum alegi cea mai buna draperie pentru camera ta ?

Inainte de a achizitiona, trebuie sa stiti anumite lucruri si sa va ganditi la diverse situatii si confitiile in care acestea pot fi montate.

Spre exemplu, este destul de rezistenta cornisa pe care veti pune draperia? In functie de acest raspuns, veti stii ce calitate si cat de grea poate fi draperia. Modul de fixare trebuie gandit, astfel incat, draperia sa nu poate fi data jos usor din cauza greutatii sale.

Va recomandam tesaturi inchise pentru o intunecare 100%, astfel acestea nici nu vor straluci in camera si vor reflecta lumina. Deapria black Out este perfecta pentru a tine lumina la distanta chiar si atunci cand va doriti sa aveti un somn mai lung.