Draperii Brasov, materiale in tendinte

draperii brasov fibre naturale

Daca te-a prins curentul natural foarte in voga la acest moment, iti recomandam draperii Brasov din materiale naturale, fabricate atat in Romania cat si importate de la producatori consacrati.

Cu cat gama pusa la dispozitia clientului este mai mare, cu atat posibilitatea de a obtine draperii unice creste.

Draperii Brasov din bumbac

draperii bumbac brasov

Ne place altfel! Ne place sa interactionam cu clienti curajosi care ne permit sa „experimentam” sisteme de umbrire, precum draperiile drepte realizate din bumbac semi-transparent. Realizam atat draperii clasice, cu falduri, cu sau fara rejansa cat si draperii romane, care de care mai sofisticata.

Daca esti interesat de draperii Brasov realizate din bumbac sau din dantela de bumbac suntem pregatiti de lucruri unice si de noi provocari. 🙂

Draperii Brasov din in

draperii brasov din in

Inul este unul din cele mai frumoase si naturale materiale. In functie de modul in care este tesut, inul pote fi subtire sau dens, poate fi in culori uni sau cu diverse modele si este un material de „cursa lunga”.

Recomandam curatarea draperiilor de in cu apa calda, la maxim 30º si nu mai mult de 400 de rotatii la masina de spalat pentru a nu se sifona si pentru a fi usor de calcat. Inul are proprietati termice si este ideal pe timp de vara.

Daca esti in cautare de draperii Brasov din in, ne gasesti pe Alexandru Ioan Cuza 7 sau venim noi la tine cu toate mostrele.

Draperii Brasov din iuta sau cu fibre din iuta

draperii iuta ieftine brasov

Natural, fumos si cu aspect rustic? In acest caz alege draperii Brasov din iuta, un material plin, texturat si ideal pentru draperii si chiar si pentru perdele. Ecologice si biodegradabile, materialele naturale incununeaza orice casa si, prin culoare, textura si modul in care sunt croite se potrivesc pentru diverse stiluri de amenajare.

Draperii Brasov din matase naturala

draperii brasov matase naturala

Pretioasa, matasea naturala este alegerea celor mai pretentiosi. Realizam draperii Brasov din matase naturala care sa aduca un plus de personalitate locuintei. Stim ca iti doresti draperii de lux, tocmai de aceea atunci cand vrei sa ai multe optiuni de alegere in ceea ce priveste stocul de draperii Brasov, raspundem prezent.