Perdele si draperii Brasov din materiale naturale

perdele Brasov din materiale naturale

Se poarta naturalul! Ne bucura la infinit intoarcerea catre materiale naturale precum in, bumbac, vascoza sau iuta. Daca esti in cautare de perdele Brasov realizate din materiale naturale te invitam sa descoperi alaturi de noi un univers de texturi si culori.

Perdele Brasov cu aspect rustic

perdele rustice Brasov

Iti mai aduci aminte de vacantele de tara, de perdelele rustice, de cele mai multe ori realizate manual si de muscatele de la fereastra? Bunica mea, de care imi amintesc mereu cu drag, spunea ca muscatele aunga spiritele rele si perdelel trebuie sa fie de un alb imaculat.

Sunt din nou in tendinte perdelele rustice. Daca esti in cautare de perdele Brasov, te intampinam cu materiale si texturi care vor imbogati aspectul rustic al incaperilor, il vor completa elegant si cu personalitate.

Bunica avea o perdea care seamana cu cea din imaginea de mai sus si draperii albe dn bumbac care se terminau su dantele. Tinea mult la intimitate, asa ca in momentul in care aprindea luminile, in masura in care functiona curentul electric 🙂 , primul lucru era sa traga draperiile.

Perdele Brasov cu aspect organic

perdele brasov cu aspect organic

Daca iubesti naturalul dar nu te regasesti in zona rustica, iti recomandam perdele Brasov cu aspect organic, fresh si natural. Materialele naturale si culorile care te duc cu gandul catre bio sau eco pot fi combinate pentru un efect maxim.

Nuantele de verde crud sunt sau olive sunt primele recomandate in crearea unui aspect organic. Inul si bumbacul sunt alegeri intelepte in ceea ce priveste materialul ales. Dantela din bumbac, semi-5transparenta, este regina alegerilor clientilor nostri.

Perdele Brasov din in, bumbac, vascoza sau iuta

perdele brasov din materiale naturale

Cineva spune ca natural este intotdeauna mai bun si noi ii dam dreptate, chiar si atunci cand vine vorba de perdele si draperii. Transparente si fluide sau, simple sau cu rejansa, perdelele din materiale naturale sunt in tendite si vor continua sa fie si in urmatorii ani.

Daca cauti perdele Brasov din in, bumbac, vascoza, iuta sau dantela de bumbac, „La fereastra” este locul unde gasesti atat perdelele cautate cat si oameni dedicati care sa le contureze, adica croiasca pe masura necesara.