Perdele si draperii Brasov: idei, recomandari si multe poze.

Fa o schimbare in casa ta, reimprospateaza-ti aspectul cu noi perdele si draperii Brasov, facute la comanda dupa ultimele tendinte din 2021-2022. Asorteaza elementele textile din casa si urmeaza o tematica clara si curata.

Perdele si draperii Brasov pentru un living proaspat

Sa creezi o atmosfera familiala dar si placuta celor care vin in vizita nu este greu daca tii cont de cateva elemente:

  • cata lumina vrei sa patrunda in camera
  • cat intuneric vrei in momentul in care tragi draperiile
  • care este stilul de design ales
  • cata intimitate vrei sa obtii

Livingul este pentru toti membrii familiei, motiv pentru care iti recomand sa creezi o atmosfera destinsa si relaxata. Eu sunt fan draperii opace, tin mult la intimitatea mea si le recomand. In plus, imi place greutatea lor.

Perdele si draperii Brasov pentru intimitate si relaxare

Fiecare dintre noi are nevoie de un mediu special pentru a se simti relaxat. Nicaieri sentimentul de intimitate nu este mai ascutit decat in dormitor, aici e sanctuarul nostru, aici nu vrem ca nici o privire sa ne invadeze intimitatea.

Alegerea de perdele si draperii pentru dormitor trebuie facuta atat din punct de vedere cromatic cat si din punct de vedere al transparentei vesus opacitatii. E important sa stii cate ore vei avea soarele in dreptul geamului si mai ales, in ce interval de timp.

Perdele si draperii Brasov pentru camerele copiilor

Sa creezi un design aerisit si vesel in acelasi timp in camerele celor mici poate fi o provocare. Perdele cu eroi din desene animate sau perdele simple? Perdele surte sau perdele lungi? Eu recomad draperiile romane, simplu de folosit, versatile si usor de intretinut.

Perdele si draperii Brasov scurte sau lungi

Poti alege intre partea estetica si cea practica fara sa faci compromisuri. Si o perdea scurta poate arata elegant daca este lucrata cu maiestrie, daca se incadreaza fix in dimensiuni si mai ales, daca permite caldurii din calorifere sa patrunda mai usor in camera.

Perdele si draperii cu aspect organic Brasov

Atunci cad vrei sa protejezi mediul si ceea ce faci se invarte in jurul cuvintelor eco, bio sau organic alegi materiale naturale pentru confectionarea de perdele si draperii ii colori care sunt regasite in natura.

Perdele si draperii Brasov pentru iubiroii stilurilor boho si cheap and chip

Viata e frumoasa si merita traita la maxim. Daca iti place stilul vesel si colorat, adopta-l. Alege perdele si draperii Brasov care sa iti faca casa mai luminoasa si ziua mai frumoasa.

Si am putea continua cu alte stiluri. unul mai frumos decat altul. Pentru fiecare exista perdele si draperii care sa dea pronzmie camerei, care sa aduca acel ceva cautat de fiecare.