Sisteme de prindere pentru perdele si draperii

Azi incepem direct cu un sfat: cand pleci la vanatoare de perdele si draperii Brasov tine cont si de sistemul de prindere pe care il ai in acest moment. Daca esti inca intr-un proces de renovari, atunci esti norocos, poti alege orice sistem de prindere / agatare a perdelelor si draperiilor iti doresti.

Perdele si draperii Brasov cu sistem de prindere pe sina/canal

Perdele si draperii Brasov cu sistem de prindere pe sina/canal

Indiferent de stilul de design ales, prinderea de perdele sau draperii pe sina/canal este o alegere potrivita. Prinderea se face de rejansa, o panglica de calitate superioara si rezistenta care se aplica pe dosul perdelelor sau draperiilor.

Daca folosesti atat perdele cat si draperii, alege sisteme de prindere pe sina cu 2 canale.

Perdele si draperii Brasov cu inele metalice

perdele draperii brasov inele

Daca iti doresti perdele sau draperii elegante si cu falduri bine proportionate, iti recomandam perdele sau draperii cu inele metalice. Acestea se monteaza pe o bara metalica sau din fier forjat.

Sunt multe modele, unele simple, altele mai complicate, precum o broderie. In functie de designul ales, de grosimea si greutatea materialului, alege un sistem care sa sustina perdelele sau draperiile alese.

Perdele si draperii Brasov cu bride

perdele draperii brasov cu bride

Perdelele din materiale vaporoase arata foarte elegant cu bride de prindere. Poti face chiar combinatii interesante: perdele cu pride combinate cu draperii cu inele! Sau poti combina perdele romane cu draperii pe sina sau inele. Sunt multe combunatii pe care le poti face. Indazneste!

Paturi, cuverturi si lenjerii asortate

Paturi, cuverturi si lenjerii asortate

Dupa ce ai ales perdele si draperii, poti continua sa iti infrumusetezi spatiul cu textile care sa se asorteze cu alegerile deja facute. Joaca-te cu culorile si texturile pentru a crea spatii comode, cu impact vizual si accente bine stabilite.

Textile Brasov

textile brasov

Am mai vorbit noi de asortarea tuturor textilelor dintr-o camera. Pe langa materialele alese, mai e nevoie de ceva: lumina. Lumina si felul in care aceasta este pozitionata joaca un rol important in designul de interior.

Revenim curand!