Cum alegi perdelele in functie de stilul tau ?

Aproape in orice incapere intrii, perdele brasov sunt prezente, fiind un accesoriu necesar pentru fiecare fereastra. Acestea transforma imediat camera, din una obisnuita in una eleganta, dramatica, sofisticata. Dar de unde stim ce perdele trebuie sa alegem ? De unde stim ce stil de perdea se potriveste casei noastre ?
Perdelele mai intai de toate dau o eleganta aparte dar au si o apartenenta practica, filtrand lumina, oferind confort atunci cand doresti sa lucrezi sau urmaresti ceva la televizor dar si confort termin in incaperea respectiva.
Multi dintre cunoscuti spun ca nu iti pot vedea casa fara el asadar, deducem faptul ca nu ne putem imagina viata fara ele.
Daca stilul si gandul tau stau la perdelele transparente dar crezi ca nu sunt potrivite pentru ca nu ofera un anumit de intimitate, tinem sa te contrazicem. Efectul lor estetic este unul aparte.
Luarea unei decizii cu privire la varietatea de pe piata a modelelor de perdele este una destul de dificila, mai ales daca nu ai mai achizitionat pana acum.
Primele intrebari pe care ar trebui sa ni le punem ar fi : Din ce material trebuie sa fie ? De ce dimensiuni am nevoie ? Ce culoarea sa fie, sa se potriveasca cu camera, cu draperia ? Ce sistem de prindere ar fi mai practic dar si estetic ?
Este nevoie de rabdare si informatii pentru a lua o decizie buna, asadar mai jos am scris cateva idei :

Care sunt tipurile de perdele ?
Daca doresti o perdea care sa fie gata facuta, doar o cumperi si o agati la fereastra atunci alegi acest tip de produs finit. Este o alegere buna pentru cei care se grabesc, nu doresc sa astepte o saptamana sau poate doua dupa o perdea la comanda. De asemenea, acest tip de produs de multe ori este si mai ieftin. Sa nu uitam ca exista si dezavantaje : este posibil sa nu iei corect masuratorile sau sa nu gasesti varianta potrivita pentru tine deoarece dimensiunile, in acest caz, sunt limitate. De asemenea, trebuie sa ai multe grija si la materialul din care sunt facute acestea.

Perdelele la comanda ( perdele la metru )
Daca ai decis sa alegi aceasta varianta, ai posibilitatea sa iti alegi stilul, culoarea, modelul, asadar, sa fie exact cum iti doresti. Croitorul o sa iti faca perdelele la dimensiuni precise pe care i le ofer, sau chiar acesta poate veni sa masoare ferestrele casei tale.
Va recomandam sa alegeti o firma de incredere, alaturi de care sa va puteti creiona propriile gusturi si alegeri.